ΗΠΑ: Έκανε το «τυχερό» εμβόλιο και έγινε… εκατομμυριούχος (βίντεο)

ΗΠΑ: Έκανε το «τυχερό» εμβόλιο και έγινε… εκατομμυριούχος (βίντεο)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουνε φάρσα», δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post η μεγάλη νικήτρια της πρώτης «εμβολιολοταρίας» που έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό, η 22χρονη απάντησε σε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, ακούγοντας στην άλλη πλευρά της γραμμής τον… κυβερνήτη του Οχάιο. 

Ήδη, ο οποιοσδήποτε θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο ότι κάποιος του κάνει φάρσα, κάτι το οποίο θα σιγούρευε αμέσως μετά, όταν ο κυβερνήτης της πολιτείας θα έλεγε: «Είσαι ο/η νικητής/ρια της μεγάλης λοταρίας μας! Κέρδισες ένα εκατομμύριο δολάρια!». Αυτό ακριβώς άκουσε η 22χρονη Άμπιγκελ Μπουγκένσκε και ήταν σίγουρη ότι κάποιος σπάει πλάκα μαζί της.

Όπως όμως σπάνια συμβαίνει, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και σχεδόν… εξωπραγματικά: Ο καλών ήταν ο Μάικ ΝτεΟυάιν και η Άμπιγκελ η νικήτρια του μεγάλου χρηματικού επάθλου της «εμβολιαστικής λοταρίας» που διοργάνωσε η πολιτεία, με σκοπό να ενισχυθεί το εμβολιαστικό της πρόγραμμα και να πειστούν και οι πλέον «άπιστοι» να πάνε να εμβολιαστούν. Κάνοντας το εμβόλιο, κάθε πολίτης της πολιτείας του Οχάιο μπαίνει στην κληρωτίδα, και αν είναι και τυχερός, βρίσκεται ενώπιον μεγάλων εκπλήξεων. 

Πέραν της Άμπιγκελ, ενώπιον μίας μεγάλης έκπληξης βρέθηκε και ο 14χρονος Τζόζεφ Κοστέλο, ο οποίος από το πουθενά βρέθηκε να διαθέτει μία υποτροφία τετραετούς φοίτησης σε πανεπιστήμιο.

Το εγχείρημα «εμβολιαστική λοταρία» αναμένεται να βγάλει άλλους τέσσερις εμβολιασθέντες εκατομμυριούχους και τέσσερις ακόμη υπότροφους σε πανεπιστήμια, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώνονται κάθε Τετάρτη, για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή