Φλόριντα: Ενοπλη επίθεση με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Φλόριντα: Ενοπλη επίθεση με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς, έξω από κλαμπ με μπιλιάρδα στο Χαϊαλία στη Φλόριντα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο twitter ο αστυνομικός διευθυντής του Μαϊάμι-Ντέιντ.

«Βρίσκομαι στο σημείο άλλης μιας στοχευμένης και άνανδρης ενέργειας ένοπλης βίας, όπου 20 άνθρωποι πυροβολήθηκαν και δύο, δυστυχώς, πέθαναν», ανέφερε ο διευθυντής.

Ένα λευκό SUV σταμάτησε στην περιοχή και τρεις άνθρωποι βγήκαν έξω, κρατώντας τυφέκια εφόδου και περίστροφα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στον χώρο, μετέδωσε το CNN.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα (τοπική ώρα) σε μια εμπορική περιοχή, κοντά στο Μαϊάμι Γκάρντενς.

Το σημείο της επίθεσης «θα φιλοξενούσε μια προγραμματισμένη εκδήλωση και πολλοί θεατές στέκονταν έξω από εκεί», έγινε γνωστό από την αστυνομία του Μαϊάμι Ντέιντ, σε ένα δελτίο τύπου.

«Πρόκειται για ψυχρούς δολοφόνους, που πυροβόλησαν αδιακρίτως εναντίον ενός πλήθους. Θέλουμε να επιβληθεί δικαιοσύνη», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής του Μαϊάμι.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για μάρτυρες, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή