ΗΠΑ: Επτάχρονος κολυμπά μία ώρα και σώζει τον πατέρα και την αδελφή του (βίντεο)

ΗΠΑ: Επτάχρονος κολυμπά μία ώρα και σώζει τον πατέρα και την αδελφή του (βίντεο)

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το να νοιάζεσαι για τους δικούς σου στα επτά σου χρόνια είναι σημαντικό. Το να φροντίζεις στα επτά σου χρόνια να μην πάθουν τίποτε, σπουδαίο. Το να κολυμπήσεις όμως στα επτά σου χρόνια επί μία ώρα για να τους φέρεις βοήθεια και να σωθούν είναι αξιοθαύμαστο.

Ο επτάχρονος Τσέις Πόουστ έκανε ακριβώς αυτό, σώζοντας τον πατέρα και την τετράχρονη αδελφή του που τους είχε παρασύρει το ρεύμα ενός ποταμού στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο πατέρας του Τσέις, ο Στίβεν Πόουστ, είχε δέσει τη βάρκα του στον ποταμό Σεν Τζονς, στο Τζάκσονβιλ, για να βουτήξουν ο γιος του και η κόρη του στο νερό. Όμως η τετράχρονη Άμπιγκεϊλ, που συνήθως κρατιέται από την άκρη της βάρκας, παρασύρθηκε από ξαφνικό ρεύμα του ποταμού. Ο Τσέις προσπάθησε να την πιάσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο πατέρας βούτηξε και την άρπαξε με δυσκολία, ενώ η μικρή φορούσε και σωσίβιο, αλλά το ρεύμα δεν του επέτρεπε να γυρίσει προς τη βάρκα. Ενώ τους απομάκρυνε, ο πατέρας φώναξε στον Τσέις να βγει στη στεριά για να φέρει βοήθεια.

Και ο μικρός τα κατάφερε, αφού χρειάστηκε να κολυμπήσει σχεδόν μία ώρα, πότε κολυμπώντας σα σκυλάκι (μη φέροντας σωσίβιο) και πότε επιπλέοντας, ώσπου έφτασε στην όχθη, βγήκε, και έτρεψε στην πλησιέστερη κατοικία να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την τοπική Πυροσβεστική, πατέρας και κόρη παρασύρθηκαν περίπου δύομε τρία χιλιόμετρα από τη βάρκα τους, αλλά βρέθηκαν σώοι, χάρη στον επτάχρονο Τσέις.

Πηγή: CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή