Φλόριντα: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και εφήβων

Φλόριντα: Ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και εφήβων

Ένα 12χρονο αγόρι και ένα 14χρονο κορίτσι βρήκαν όπλα μέσα σε σπίτι, το οποίο διέρρηξαν στο Εντερπράις, στη Φλόριντα, και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς ενεπλάκησαν δύο έφηβοι στη Φλόριντα, οι οποίοι το έσκασαν από μια στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης και εισέβαλαν σε σπίτι.

Ένα 12χρονο αγόρι και ένα 14χρονο κορίτσι βρήκαν όπλα μέσα στο σπίτι, το οποίο διέρρηξαν στο Εντερπράις, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βολούσια.

Το 14χρονο κορίτσι δέχθηκε πυρά και τραυματίστηκε, αφότου σημάδεψε με πυροβόλο όπλο τους αστυνομικούς.

«Το 12χρονο αγόρι, οπλισμένο με ένα AK-47, άφησε εντέλει το όπλο του λίγο μετά και δεν τραυματίστηκε», σημειώνεται στην ανακοίνωση του σερίφη.

Η έφηβη υποβλήθηκε σε επέμβαση και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, σύμφωνα με τις αρχές. Μεταξύ των αστυνομικών δεν υπήρξαν τραυματίες από τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης.

Οι δύο νέοι είχαν φύγει από τη στέγη Florida United Methodist Children’s Home, στο Εντερπράις, χθες το απόγευμα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Λίγες ώρες αργότερα, εισέβαλαν σε ένα σπίτι. Περαστικοί κατήγγειλαν ότι άκουσαν τζάμια να σπάνε και κάλεσαν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι. Σε εκείνο το σημείο, ξέσπασαν πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι, όπου υπήρχε ένα περίστροφο, ένα πυροβόλο όπλο και το AK-47, μαζί με μεγάλο αριθμό πυρομαχικών.

Σε διάστημα 35 λεπτών, τέσσερις φορές σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

«Οι αστυνομικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν απόψε για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους από έναν 12χρονο και μια 14χρονη», είπε ο σερίφης της κομητείας Βολούσια Μάικ Τσίτγουντ.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή