Έκλεισε οριστικά το blog του Ντόναλντ Τραμπ

Έκλεισε οριστικά το blog του Ντόναλντ Τραμπ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραχύβιο αποδείχτηκε το blog που είχε δημιουργήσει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, με την ονομασία «Από το γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ», καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του έκλεισε οριστικά.

Ο Τραμπ, ο οποίος παραμένει εκτός Facebook και Twitter, επειδή με τις αναρτήσεις του υποκίνησε τα βίαια επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου και την εισβολή στο Καπιτώλιο, είχε αποφασίσει να επανέλθει με ένα blog «παλαιάς κοπής», προκειμένου να επικοινωνεί με τους υποστηρικτές του. 

Σύμφωνα με τον Τζέισον Μίλερ, εκπρόσωπο του δισεκατομμυριούχου, το blog «δεν θα επιστρέψει», καθώς ήταν «απλώς βοηθητικό στις ευρύτερες προσπάθειες που κάνουμε».

«Ελπίζω να έχω περισσότερες πληροφορίες σύντομα», πρόσθεσε και ερωτηθελις για το αν αυτή η κίνηση ήταν «πρόδρομος» μίας ένταξης του πρώην προέδρου «σε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης», ο Μίλερ απάντησε: «στην πραγματικότητα, ναι. Μείνετε συντονισμένοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή