Δεκαέξι τόνοι κοκαΐνης και 16,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν σε επιχείρηση στην Ισπανία

Δεκαέξι τόνοι κοκαΐνης και 16,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκαν σε επιχείρηση στην Ισπανία

Δίκτυο που διακινούσε κοκαΐνη από τη Νότια Αμερική στο λιμάνι του Algeciras στην Ισπανία εξάρθρωσαν οι αρχές με την υποστήριξη της Europol και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Εγκλήματος

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίκτυο που διακινούσε κοκαΐνη από τη Νότια Αμερική στο λιμάνι του Algeciras στην Ισπανία εξάρθρωσαν οι αρχές της Ισπανίας στο πλαίσιο της Επιχείρησης Jumita, επιχείρηση με τη μεγαλύτερη «λεία» στη χώρα. 

Η ισπανική αστυνομία, με την υποστήριξη της Europol και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Εγκλήματος (EFECC), κατέσχεσε δεκαέξι τόνους κοκαϊνης και 16,5 εκατ. ευρώ, ενώ συνέλαβε 23 άτομα που εμπλέκονταν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και εργαζόμενοι σε διάφορα «πόστα» στο Λιμάνι του Algeciras: εργαζόμενος σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων, δύο εργαζόμενοι στο τελωνείο, τέσσερις από τις βοηθητικές ναυτιλιακές υπηρεσίες και αρκετοί φορτωτές, παραλήπτες και μεταφορείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή