Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Κατέβασα» το Ψηφιακό Πιστοποιητικό και ξεκινώ την περιοδεία μου

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Κατέβασα» το Ψηφιακό Πιστοποιητικό και ξεκινώ την περιοδεία μου

Η πρόεδρος της Κομισιόν τουίταρε ένα βίντεο που παρουσιάζει τους σταθμούς της περιοδείας της για το «Σχέδιο ανάκαμψης για την Ευρώπη», τονίζοντας ότι ήδη κατέβασε την εφορμογή του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού Covid

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε σήμερα τους σταθμούς της περιοδείας της για το «Σχέδιο ανάκαμψης για την Ευρώπη», τονίζοντας ότι ήδη κατέβασε την εφορμογή του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού Covid στο κινητό της. 

«Σχεδιάζω τώρα να ξεκινήσω την περιοδεία στα 27 κράτη-μέλη για το NextGenerationEU. Είμαι πολύ περίεργη να ελέγξω και να δω πώς λειτουργεί αυτό το πιστοποιητικό» είπε χαρακτηριστικά.

«Ελπίζω να μπορεί να επαληθευτεί σε όλες τις χώρες που θα επισκεφτώ. Οι μισές χώρες της ΕΕ είναι ήδη συνδεδεμένες, αποκτήστε κιεσείς το δικό σας» προτρέπει τους Ευρωπαίους πολίτες η πρόεδρος της Κομισιόν σε βίντεο που ανέβασε στα social media. 

Σύμφωνα με την ίδια, η περιοδεία για το NextGenerationEU ξεκινά σήμερα από την Πορτογαλία και τις επόμενες μέρες η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα επισκεφθεί την Ισπανία, την Ελλάδα, την Δανία και το Λουξεμβούργο. 

Διαβάστε σχετικά: Στην Ελλάδα στις 17 Ιουνίου η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή