Μόσχα: Παράταση περιορισμών – Κλείνουν οι χώροι που συγκεντρώνονταν οπαδοί για το Euro

Μόσχα: Παράταση περιορισμών – Κλείνουν οι χώροι που συγκεντρώνονταν οπαδοί για το Euro

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων που έχουν υιοθετηθεί για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού μέχρι 29 Ιουνίου ανακοίνωσαν οι αρχές της Μόσχας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων που έχουν υιοθετηθεί για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού μέχρι 29 Ιουνίου ανακοίνωσαν οι αρχές της Μόσχας, μετά την άνοδο του αριθμού των ημερήσιων κρουσμάτων.

Μεταξύ των μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον δήμαρχο της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν περιλαμβάνεται η απαγόρευση των δημόσιων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή περισσότερων των 1.000 ατόμων, ενώ εστιατόρια και καφέ θα κλείνουν το βράδυ.

Παράλληλα θα κλείσουν οι περιοχές όπου συγκεντρώνονταν οι οπαδοί για να παρακολουθήσουν αγώνες του Euro.

Ο κ. Σομπιάνιν είχε τονίσει αυτή την εβδομάδα ότι η Μόσχα είναι αντιμέτωπη με ένα νέο, πιο επιθετικό και μεταδοτικό παραλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού.

Ο δήμαρχος της Μόσχας έχει ανακοινώσει ότι καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 για τους εργαζόμενους σε κάποιους τομείς, ενώ είχε κηρύξει αυτή την εβδομάδα «μη εργασίας». Οι επιχειρήσεις θα επαναλειτουργήσουν στη Μόσχα από τη Δευτέρα, επεσήμανε ο κ. Σομπιάνιν.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Sputnik

Τελευταίες ειδήσεις

Πανελλαδικές 2021: Τα θέματα στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή