Euro 2020: Πάνω από 60.000 θεατές στο Wembley για τους ημιτελικούς και τον τελικό

Euro 2020: Πάνω από 60.000 θεατές στο Wembley για τους ημιτελικούς και τον τελικό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 60.000 θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro 2020 στο στάδιο Wembley, σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση.

Αυτό σημαίνει ότι η πληρότητα του σταδίου θα ανέρχεται στο 75% για αυτούς τους αγώνες.

Η απόφαση αυτή ανοίγει τον δρόμο για τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις φιλάθλων για αθλητικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και πάνω από 15 μήνες.

«Είναι υπέροχα νέα ότι τόσοι πολλοί φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους τρεις τελευταίους αγώνες του Euro 2020 στο Wembley», δήλωσε ο πρόεδρος της Uefa, Αλεξάντερ Σέφεριν.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει αναβάλει την άρση όλων των περιορισμών κατά της Covid μέχρι τις 19 Ιουλίου αλλά οι αγώνες στο Wembley, όπως και άλλα αθλητικά γεγονότα, επιτρέπεται να έχουν μεγαλύτερο αριθμό θεατών στο πλαίσιο του Προγράμματος Έρευνας για τις Εκδηλώσεις (Events Research Programme).

Η πληρότητα του Wembley είχε περιοριστεί σε 22.500 θεατές για τους αγώνες των ομίλων στο Euro 2020, αλλά πρόκειται να επεκταθεί σε 45.000 θεατές (δηλαδή 50% πληρότητα) για τους δύο αγώνες νοκ-άουτ στους τελευταίους 16 πριν τον ημιτελικό και τον τελικό.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή