ΚΟΣΜΟΣ

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)

Το υπερπολυτελές "J Hotel" λειτουργεί στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που είναι ο δεύτερος υψηλότερος ουρανοξύστης του πλανήτη μετά το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones-561410923

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του, στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που δεσπόζει σε ύψος 632 μέτρων στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones0

Το πολυτελές ξενοδοχείο καταλαμβάνει τους τελευταίους ορόφους του ουρανοξύστη, που έχει 128 ορόφους και που είναι ο δεύτερος υψηλότερος του πλανήτη μετά τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα) στο Ντουμπάι.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones2

Το “J Hotel”, που άνοιξε επίσημα το περασμένο Σάββατο, ανήκει στον όμιλο Jin Jiang International Hotels, την πλειοψηφία του οποίου κατέχει το κινεζικό κράτος.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones4

Έχει 165 δωμάτια, ορισμένα εκ των οποίων διατίθενται σε ιλιγγιώδεις τιμές, όπως η ωραιότερη σουίτα με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τη σάουνα που κοστίζει 67.000 γουάν (8.660 ευρώ) η κράτηση το βράδυ του Σαββάτου.

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones6

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο έχει ακόμα τέσσερα εστιατόρια, κέντρο ευεξίας και ρέικι και fitness center. 

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones8

Το κεντρικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 120ο όροφο και η πισίνα στον 88ο, περιλαμβάνονται μάλιστα στα σημαντικότερα «αξιοθέατα» του ξενοδοχείου. 

to-pio-psilo-xenodocheio-ston-kosmo-anoixe-tis-pyles-toy-eikones10

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ