ΚΟΣΜΟΣ

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)

Το υπερπολυτελές "J Hotel" λειτουργεί στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που είναι ο δεύτερος υψηλότερος ουρανοξύστης του πλανήτη μετά το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του, στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που δεσπόζει σε ύψος 632 μέτρων στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)-1

Το πολυτελές ξενοδοχείο καταλαμβάνει τους τελευταίους ορόφους του ουρανοξύστη, που έχει 128 ορόφους και που είναι ο δεύτερος υψηλότερος του πλανήτη μετά τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα) στο Ντουμπάι.

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)-2

Το “J Hotel”, που άνοιξε επίσημα το περασμένο Σάββατο, ανήκει στον όμιλο Jin Jiang International Hotels, την πλειοψηφία του οποίου κατέχει το κινεζικό κράτος.

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)-3

Έχει 165 δωμάτια, ορισμένα εκ των οποίων διατίθενται σε ιλιγγιώδεις τιμές, όπως η ωραιότερη σουίτα με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τη σάουνα που κοστίζει 67.000 γουάν (8.660 ευρώ) η κράτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)-4

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο έχει ακόμα τέσσερα εστιατόρια, κέντρο ευεξίας και ρέικι και fitness center. 

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)-5

Το κεντρικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 120ο όροφο και η πισίνα στον 88ο, περιλαμβάνονται μάλιστα στα σημαντικότερα «αξιοθέατα» του ξενοδοχείου. 

Τo πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του (εικόνες)-6

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ