Βρετανία: Μπελάδες για τον υπουργό Υγείας και το «απαγορευμένο» φιλί του

Βρετανία: Μπελάδες για τον υπουργό Υγείας και το «απαγορευμένο» φιλί του

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ ζήτησε συγγνώμη και αποδέχθηκε ότι «παραβίασε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης», μετά την δημοσίευση από την Daily Mail των φωτογραφιών του όπου αγκαλιάζεται και φιλιέται με την σύμβουλό του στο γραφείο του.

«Αποδέχομαι ότι παραβίασα τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης υπό τις συνθήκες αυτές. Απογοήτευσα ανθρώπους και λυπάμαι πολύ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Παραμένω προσηλωμένος στο έργο μου για να βγάλω την χώρα από την πανδημία αυτή, και θα ήμουν ευγνώμων για την επίδειξη διακριτικότητας για την οικογένειά μου σε αυτήν την προσωπική υπόθεση».

Βρετανία: Μπελάδες για τον υπουργό Υγείας και το «απαγορευμένο» φιλί του-1

Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποδέχθηκε τη συγγνώμη του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε εκείνον, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζόνσον. 

«Ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε τη συγγνώμη του υπουργού Υγείας και θεωρεί το θέμα λήξαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Ερωτηθείς εάν ο Τζόνσον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνκοκ, ο εκπρόσωπος απάντησε: «Ναι». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή