ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Ανθρωποκυνηγητό για τη γυναίκα που προκάλεσε την καραμπόλα στο Tour de France

Την γυναίκα με το πλακάτ που πριν τρεις ημέρες προκάλεσε την μεγάλη καραμπόλα και τον τραυματισμό πολλών ποδηλατών, ψάχνουν οι αρχές της Βρετάνης

Γαλλία: Ανθρωποκυνηγητό για τη γυναίκα που προκάλεσε την καραμπόλα στο Tour de France

Την γυναίκα με το πλακάτ που πριν τρεις ημέρες προκάλεσε την μεγάλη καραμπόλα και τον τραυματισμό πολλών ποδηλατών στο Tour de France, ψάχνουν οι αρχές της Βρετάνης στη Γαλλία. 

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η γυναίκα που έκλεισε με την πινακίδα τον δρόμο στους ποδηλάτες για να ποζάρει χαμογελαστή στις κάμερες για να τη δουν ο παππούς και η γιαγιά της, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα.

Η ίδια το «έσκασε» αμέσως μόλις κατάλαβε τι προκάλεσε και πριν έρθει η αστυνομία. 

Οι αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό και ζητούν την βοήθεια του κόσμου προκειμένου να την εντοπίσουν. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ασυνομίας, σε βάρος της γυναίκας ξεκίνησε έρευνα για «ακούσιους τραυματισμούς που προκλήθηκαν από την προδήλως σκόπιμη παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας».

«Κάνουμε τα πάντα για να τη βρούμε. Φορούσε γυαλιά και μπλου τζιν, ένα κόκκινο-λευκό ριγέ μπλουζάκι και κίτρινο μπουφάν», δήλωσε εκπρόσωπος της χωροφυλακής.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η ανώτερη ποινή που προβλέπεται από τη γαλλική νομοθεσία για αυτό το αδίκημα είναι ένας χρόνος στη φυλακή και χρηματικό πρόστιμο που αγγίζει τις 15.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από Daily Mail, ΝΒC