Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδεχθεί την Άγκελα Μέρκελ

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδεχθεί την Άγκελα Μέρκελ

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βρετανία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βρετανία αυτήν την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η κ. Μέρκελ θα συναντηθεί με τη βασίλισσα την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα, είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς, στο Μπάκιγχαμσαϊρ.

Η κ. Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας τα τελευταία 16 χρόνια, δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Η Γερμανίδα καγκελάριος πρόκειται να επισκεφθεί επίσης τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 15 Ιουλίου.

Τζόνσον – Μέρκελ θα συζητήσουν για τους περιορισμούς στα ταξίδια

Στο μεταξύ, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ θα συζητήσει με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που αποσκοπούν στη μείωση της διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού, δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

Η κ. Μέρκελ ασκεί πιέσεις προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να ακολουθηθεί μια ενιαία προσέγγιση σχετικά με τους ταξιδιωτικούς κανόνες, ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.

Επί του παρόντος, οποιοσδήποτε ταξιδεύει από τη Βρετανία στη Γερμανία πρέπει να παραμείνει καραντίνα για δύο εβδομάδες, ακόμα κι αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού ή διαθέτει αρνητικό τεστ.

Με πληροφορίες από Reuters

Τελευταίες ειδήσεις

Τζόνσον: Ελπίζουμε οι εμβολιασμοί να επιτρέψουν περισσότερα ταξίδια – Επικοινωνία με Μέρκελ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή