Μόσχα: Εξαντλήθηκαν τα εμβόλια EpiVacCorona

Μόσχα: Εξαντλήθηκαν τα εμβόλια EpiVacCorona

Το EpiVacCorona υπήρξε το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά της Covid-19 που εγκρίθηκε στη Ρωσία στις 14 Οκτωβρίου του 2020

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα εμβολιαστικά κέντρα της Μόσχας εξαντλήθηκαν τα ρωσικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού EpiVacCorona, με αποτέλεσμα να ανασταλεί προσωρινά η εγγραφή πολιτών για το συγκεκριμένο εμβόλιο, ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδα του ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Επί του παρόντος τα εμβόλια EpiVacCorona εξαντλήθηκαν. Η εγγραφή για εμβολιασμό με το εν λόγω εμβόλιο αναστέλλεται. Αναμένονται παραδόσεις παρτίδων του εμβολίου από το υπουργείο Υγείας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το EpiVacCorona υπήρξε το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που εγκρίθηκε στη Ρωσία στις 14 Οκτωβρίου του 2020. Ένα μήνα μετά την έγκριση του, δόθηκε η άδεια για την διεξαγωγή κλινικών δοκιμών.

Η Μόσχα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη Ρωσία ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν στη ρωσική πρωτεύουσα 7.579 κρούσματα έναντι 5.823 την προηγούμενη μέρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, TASS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή