Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Επικοινωνία Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον ομογενή επικεφαλής των ερευνών

Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Επικοινωνία Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον ομογενή επικεφαλής των ερευνών

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με τον επικεφαλής αξιωματικό του Πολιτειακού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φλόριντα Τζίμι Πατρώνης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με τον επικεφαλής αξιωματικό του Πολιτειακού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φλόριντα Τζίμι Πατρώνης.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε εν μέσω των ερευνών για τον εντοπισμό πιθανών επιζώντων στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Ωστόσο, οι αρχές αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στη προσωρινή διακοπή των επιχειρήσεων, καθώς υπάρχουν φόβοι για τη στατικότητα του τμήματος του κτιρίου που έχει παραμένει όρθιο μετά την κατάρρευση.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Νεκρός ανασύρθηκε ο Έλληνας ομογενής, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ

Από την πλευρά του, ο κ. Πατρώνης δήλωσε συγκινημένος για το τηλεφώνημα του Αρχιεπίσκοπου, λέγοντας ότι ζήτησε από τον κ. Ελπιδοφόρο να ευλογήσει τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα σωστικά συνεργεία και να προσευχηθεί για όλες τις οικογένειες που εμπλέκονται σε αυτή την τραγωδία.

Ο κ. Πατρώνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος μετέβη στη Φλόριντα για να συμπαρασταθεί στις οικογένειες των αγνοουμένων και να εκφράσει τη στήριξη του στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει τα συνεργεία της πυροσβεστικής. Στη συνομιλία που είχε με τον κ. Μπάιντεν, ο ομογενής αξιωματικός έκανε λόγο για τρομερές εικόνες και εξέφρασε την ανησυχία του ότι πολλά μέλη των σωστικών συνεργείων θα αντιμετωπίσουν «Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες» (PTSD) μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Στο Σερφσάιντ ο Μπάιντεν – Διακόπηκαν οι έρευνες

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή