Τόκιο: Υψηλό πέντε εβδομάδων στα νέα κρούσματα Covid-19

Τόκιο: Υψηλό πέντε εβδομάδων στα νέα κρούσματα Covid-19

Το Τόκιο και άλλες τρεις γειτονικές περιφέρειες βρίσκονται μεταξύ των περιοχών που τελούν υπό μια κατάσταση «σχεδόν» έκτακτης ανάγκης

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Τόκιο ανακοίνωσε 716 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα, τον υψηλότερο απολογισμό έπειτα από πέντε και πλέον εβδομάδες, την ώρα που η χώρα εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατείνει τους περιορισμούς κατά της πανδημίας στην πρωτεύουσα, λίγες εβδομάδες προτού φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Τόκιο καθώς και άλλες τρεις γειτονικές περιφέρειες βρίσκονται μεταξύ των περιοχών που τελούν υπό μια κατάσταση «σχεδόν» έκτακτης ανάγκης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουλίου, όμως η Ιαπωνία ενδέχεται να παρατείνει τα μέτρα κατά δύο εβδομάδες ή περισσότερο λόγω της πρόσφατης αύξησης των μολύνσεων.

Ο σημερινός αριθμός των κρουσμάτων στο Τόκιο είναι ο υψηλότερος από τις 26 Μαΐου, όταν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας καταγράφηκαν 734 νέα κρούσματα.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή