Συντριβή αεροσκάφους στις Φιλιππίνες: Στους 29 οι νεκροί – 17 αγνοούμενοι

Συντριβή αεροσκάφους στις Φιλιππίνες: Στους 29 οι νεκροί – 17 αγνοούμενοι

50 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου λαμβάνουν φροντίδα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 29 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τη σημερινή συντριβή αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας των Φιλιππίνων, δήλωσε ένας αξιωματικός του στρατού, την ώρα που οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες.

Σε μια ανακοίνωση, ο υποστράτηγος Ουίλιαμ Γκονζάλες είπε πως 17 άνθρωποι εξακολουθούν και αγνοούνται, ενώ 50 έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου λαμβάνουν φροντίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του στρατού, συνταγματάρχης ‘Εντγκαρντ Αρεβάλο δήλωσε πως η συντριβή του δεν πιστεύεται ότι προκλήθηκε από επίθεση, αλλά οι αρχές εστιάζουν επί του παρόντος στη διάσωση επιζώντων και δεν ερευνούν την αιτία.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε περιοχή όπου οι δυνάμεις του στρατού πολεμούν εδώ και πολύ καιρό ισλαμιστές μαχητές.

«Καθώς το αεροσκάφος μετέφερε τους στρατιώτες μας από το Καγκαγιάν ντε Όρο (στο νότιο νησί Μιντανάο) έχασε τον διάδρομο προσγείωσης και μετά προσπάθησε να τον ξαναβρεί αλλά δεν τα κατάφερε», δήλωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Σομπετζάνα.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή