Φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος δεν είναι μόνη

Φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος δεν είναι μόνη

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους τέσσερις νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους», αναφέρει η πρόεδρος της Κομισιόν

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο των τεσσάρων ανθρώπων στις πυρκαγιές στην Κύπρο εξέφρασε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στέλνοντας το μήνυμα ότι «η Κύπρος δεν είναι μόνη».

⇒ Διαβάστε επίσης: ΥΠΕΣ Κύπρου: Η καταστροφικότερη πυρκαγιά από καταβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σε ανάρτησή της στο Twitter η κυρία Φον ντερ Λάιεν ανέφερε:

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους τέσσερις νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις πρωτοφανείς φωτιές στην Κύπρο. Η ΕΕ ήταν από την πρώτη στιγμή και θα είναι αλληλέγγυα στην Κύπρο, σ’ αυτήν την κοινωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή. Η Κύπρος δεν είναι μόνη».

Παράλληλα, την ετοιμότητα της Ε.Ε. να βοηθήσει την Κύπρο, εξέφρασε χθες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ σε δική του ανάρτηση. 

«Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα των πυρκαγιών στην Κύπρο. Στα αγαπημένα τους πρόσωπα στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ανέφερε ο κ. Μισέλ.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «η Ε.Ε. είναι έτοιμη να παράσχει στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή