Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων

Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 27 ανήλθαν οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στη Φλόριντα, καθώς νωρίτερα εντοπίστηκαν ακόμη τρεις σοροί, σύμφωνα με το Associated Press.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες είχαν διακοπεί για να κατεδαφιστεί το τμήμα της πολυκατοικίας που είχε παραμείνει όρθιο και ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα.

Διαβάστε επίσης⇒ Κατάρρευση κτιρίου στη Φλόριντα: Κατεδαφίστηκε το τμήμα που παρέμενε όρθιο

Οι πιθανότητες να βρεθούν επιζώντες στα χαλάσματα, έντεκα ημέρες μετά την κατάρρευση, είναι πλέον «σχεδόν μηδενικές», ανέφερε ο Γκόλαν Βακ, ο επικεφαλής των Ισραηλινών διασωστών που επιχειρούν στο σημείο.

«Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα ρεαλιστές», είπε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Local 10.

Μόνο ένας ένοικος, ένας έφηβος, ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια, τις πρώτες ώρες μετά την καταστροφή. Έκτοτε, παρά την κινητοποίηση ομάδων διασωστών απ’ όλες τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και το Μεξικό, ανασύρονται μόνο πτώματα.

Μεταξύ των αγνοούμενων είναι και πολλοί Λατινοαμερικάνοι, από την Αργεντινή, την Κολομβία, την Παραγουάη, τη Χιλή και την Ουρουγουάη.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή