Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Δεν υπάρχουν επιζώντες – Βρέθηκαν συντρίμμια

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Δεν υπάρχουν επιζώντες – Βρέθηκαν συντρίμμια

Δεν υπάρχουν επιζώντες από την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους An-26 στην ανατολική Ρωσία, μετέδωσαν τα πρακτορεία Interfax και RIA

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχουν επιζώντες από την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους An-26 στην ανατολική Ρωσία, μετέδωσαν τα πρακτορεία Interfax και RIA, επικαλούμενα πηγές των συνεργείων διάσωσης.

Νωρίτερα, τα πρακτορεία Interfax και TASS είχαν μεταδώσει ότι εντοπίσθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο σημείο όπου συνετρίβη, επάνω σε βράχο, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την κωμόπολη Παλάνα, όπου κατευθυνόταν το An-26 με 28 επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, το αεροσκάφος συνετρίβη σε βραχώδη πλαγιά καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί υπό συνθήκες χαμηλής ορατότητας λόγω της νέφωσης που επικρατούσε την περιοχή, που βρίσκεται βόρεια της χερσονήσου Καμτσάτκα.

Τα συντρίμμια βρέθηκαν κατά μήκος της παραλίας στην θάλασσα του Οχότσκ. Το ένα τμήμα της ακάτου βρέθηκε στην ξηρά και το δεύτερο στην θάλασσα σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την στεριά.

Το πρακτορείο RIA είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι το αεροσκάφος κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά από τη χερσόνησο Καμτσάτκα.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω αεροπλάνο, εκτελούσε πτήση από την περιφερειακή πρωτεύουσα Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι προς την κωμόπολη Παλάνα, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, όταν έπαψε να εκπέμπει σήματα αναγνώρισης, όπως εξήγησαν τα πρακτορεία Interfax και RIA Novosti.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 22 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, ανακοινώθηκε από το υπουργείο. Η δήμαρχος της Παλάνα Όλγκα Μοχίρεβα ήταν μεταξύ των επιβατών, δήλωσαν τοπικές αρχές, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Στην περιοχή επικρατούσε νέφωση την ώρα του δυστυχήματος, μετέδωσε το Interfax επικαλούμενο το τοπικό μετεωρολογικό κέντρο.

Το σοβιετικής κατασκευής αεροσκάφος πετούσε από το 1982.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή