Πούτιν: Βόλτα στη Μόσχα οδηγώντας τη λιμουζίνα Aurus

Πούτιν: Βόλτα στη Μόσχα οδηγώντας τη λιμουζίνα Aurus

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάθισε στο τιμόνι της πολυτελούς λιμουζίνας Aurus και οδήγησησε σε τμήμα του Κεντρικού περιφερειακού αυτοκινητοδρόμου της Μόσχας, ενώ είχε δίπλα του την εμπειρογνώμονα της κρατικής κατασκευαστικής εταιρείας αυτοκινητοδρόμων, Στανισλάβα Κουζνετσόβα.

Ο Ρώσος πρόεδρος παραδέχθηκε ότι ένοιωσε τους συνδετικούς αρμούς κατά την διέλευση μια γέφυρας, αλλά η συνοδός του τον διαβεβαιώσε ότι αυτό είναι ένα αναπόφευκτο τεχνολογικό κόστος και πως οι συνδετικοί αρμοί συνιστούν μια κατασκευή που είναι αδύνατον να μην τους παρατηρήσει ο οδηγός. Η ίδια εξήγησε ότι υπάρχουν μεταλλικοί και ελαστικοί συνδετικοί αρμοί, που είναι σχεδόν ανεπαίσθητοι, αλλά τοποθετούνται σε συνδέσεις μήκους έως 50 μέτρων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της οδήγησης, ο Πούτιν έδειχνε ενδιαφέρον για τις προδιαγραφές της κατασκευής, βομβαρδίζοντας με ερωτήσεις τεχνικής φύσεως την συνοδό του, η οποία απαντούσε στις ερωτήσεις του, δείχνοντας του παράλληλα, τις κάμερες και τις κεραίες αναμετάδοσης μέσω των οποίων ελέγχεται η κυκλοφορία στον περιφερειακό αυτό αυτοκινητόδρομο που εγκαινιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή