Ουάσιγκτον: Τρεις τραυματίες από πυρά έξω από στάδιο μπέιζμπολ

Ουάσιγκτον: Τρεις τραυματίες από πυρά έξω από στάδιο μπέιζμπολ

Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από στάδιο μπέιζμπολ στην Ουάσιγκτον

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από στάδιο μπέιζμπολ στην Ουάσιγκτον, το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας που διεξαγόταν την ώρα εκείνη και να εκκενωθεί το γήπεδο.

Δύο εκ των τραυματιών βρίσκονταν σε ένα από τα δύο οχήματα που εμπλέκονταν στο περιστατικό, ενώ το τρίτο πρόσωπο είναι μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το γήπεδο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

«Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τον αγώνα στο εσωτερικό του σταδίου σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν διέτρεξαν κίνδυνο. Δεν ήταν ένα περιστατικό με κάποιον ένοπλο εν δράσει. Όλα έγιναν έξω από το γήπεδο», είπε ο αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσινγκτον Άσαν Μπένεντικτ σε δημοσιογράφους.

Οι θεατές της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Ουάσιγκτον Νάσιοναλς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες άκουσαν τους πυροβολισμούς, με τον αγώνα γρήγορα να διακόπτεται.

Δύο δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν ότι άκουσαν δέκα πυροβολισμούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή