Βρετανία: Ευτυχισμένα όγδοα γενέθλια, πρίγκιπα Γεώργιε

Βρετανία: Ευτυχισμένα όγδοα γενέθλια, πρίγκιπα Γεώργιε

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tα όγδοα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο πρίγκιπας Γεώργιος, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ, και τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Οι ευτυχείς γονείς, επ’ ευκαιρία της επετείου, έδωσαν στη δημοσιότητα, όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο στα γενέθλια των τριών παιδιών τους, μία φωτογραφία του χαμογελαστού αγοριού ενώ κάθεται στο καπό ενός τζιπ Land Rover Defender. Σύμφωνα με τους γνώστες, η επιλογή του αυτοκινήτου, ενός μοντέλου ιδιαίτερα αγαπητού στον προπάππο του, πρίγκιπα Φίλιππο, που απεβίωσε τον Απρίλιο, ήταν μια έκφραση τιμής στη μνήμη του. Ο Δούκας του Εδιμβούργου, που είχε προσχεδιάσει την κηδεία του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είχε ζητήσει το φέρετρό του να τοποθετηθεί όχι σε κιλλίβαντα πυροβόλου, αλλά σε ένα ειδικά τροποποιημένο Land Rover που είχε ο ίδιος σχεδιάσει. 

Τη χθεσινή φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του πρίγκιπα στο κτήμα της οικογένειας στο Νόρφολκ, όπου βρίσκεται η κατοικία τους, το Αμνερ Χολ. Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει χόμπι τη φωτογραφία και ένα από τα πιο αγαπημένα της θέματα είναι τα παιδιά της. Πρόσφατα παραδέχθηκε ότι τα παιδιά, κουρασμένα από τις συνεχείς φωτογραφίσεις, συχνά της ζητούν να βάλει κάτω τη φωτογραφική μηχανή της. 

Ο πρίγκιπας Γεώργιος είχε σαγηνεύσει τα πλήθη, πρόσφατα, με την εμφάνισή του στον τελικό αγώνα του Euro 2020.

Τον τελευταίο χρόνο, τα τρία παιδιά των δουκών του Κέμπριτζ, ο Γεώργιος, η Σάρλοτ και ο Λούι, παρέμειναν σπίτι τους σε lockdown. Η δούκισσα του Κέμπριτζ, μάλιστα, δεν έκρυψε ότι όχι μόνο τα βοηθούσε στα μαθήματά τους, αλλά τους έκοβε και τα μαλλιά.

Εσχάτως διέρρεε η πληροφορία από κύκλους των Ανακτόρων ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του δεν θα δημοσιοποιούσαν φωτογραφία στα φετινά γενέθλια του μελλοντικού μονάρχη της Βρετανίας επειδή πέρυσι είχαν γίνει αποδέκτες πολλών δυσμενών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις δημόσιες εμφανίσεις του ο μικρός πρίγκιπας είναι σοβαρός, αλλά, όπως αποκάλυψε η νονά του, Τζούλια Σάμουελ, κατ’ ιδίαν είναι «ένα χαρούμενο, δυναμικό αγόρι, γεμάτο ζωντάνια, χιούμορ και πονηριά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή