Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεκάδες τα κρούσματα κορωνοϊού σε αποστολές και προσωπικό

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεκάδες τα κρούσματα κορωνοϊού σε αποστολές και προσωπικό

Ανάμεσά τους και πολλοί αθλητές και αθλήτριες που, παρόλο που έφτασαν μέχρι την Ιαπωνία, θα δουν τους Αγώνες από την καραντίνα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 150 είναι τα θετικά κρούσματα Covid-19 που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσά τους και πολλοί αθλητές και αθλήτριες που, παρόλο που έφτασαν μέχρι την Ιαπωνία, θα δουν τους Αγώνες από την καραντίνα.

Μόνο στην αποστολή της Ολλανδίας υπάρχουν οκτώ άνθρωποι που νόσησαν από τον νέο κορωνοϊό. Οι μισοί από τους Ολλανδούς που έχουν αρρωστήσει προέρχονται από την ομάδα του τένις. Η ομάδα της αντισφαίρισης της χώρας αποσύρθηκε από το διπλό διότι ο Ζαν Ροζέρ νόσησε και, έτσι, και ο συμπαίκτης του Βέσλεϊ Κόλχοφ μπήκε σε καραντίνα.

Στις αποστολές που έχουν τους περισσότερους νοσούντες, εκτός της Ολλανδίας, συμπεριλαμβάνονται και αυτές από Ν. Αφρική, Χιλή, ΗΠΑ και Τσεχία.

Και στο προσωπικό που εργάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες υπάρχουν πολλά θετικά κρούσματα. Χθες, μόνο στο τμήμα της ασφάλειας βρέθηκαν 12 άνδρες θετικοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή