Κλίντον – Λεβίνσκι: Η «ανάρμοστη σχέση» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Κλίντον – Λεβίνσκι: Η «ανάρμοστη σχέση» γίνεται τηλεοπτική σειρά

«Ξαναζωντανεύει» η ιστορία της ερωτικής σχέσης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με την εκπαιδευόμενη τότε στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ξαναζωντανεύει» η ιστορία της ερωτικής σχέσης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με την εκπαιδευόμενη τότε στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, στη σειρά «Impeachment: American Crime Story», με παραγωγό την ίδια τη Λεβίνσκι. 

Το πρώτο πλήρες τρέιλερ κυκλοφόρησε, και για πρώτη φορά δημοσιοποιείται το καστ της σειράς, με τον Κλάιβ Όουεν στον ρόλο του Μπιλ Κλίντον και την Έντι Φάλκο να ενσκαρώνει τη Χίλαρι Κλίντον.

Σε μία σκηνή, ο Όουεν ως Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την φράση που άφησε εποχή και την οποία είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα».

Σε δήλωσή της στο Vanity Fair η Μόνικα ανέφερε ότι ήταν «διστακτική» και «λίγο τρομαγμένη» για να το αν θα έπρεπε να συμμετάσχει στην παραγωγή.

Πρόσθεσε όμως ότι άλλαξε άποψη μετά από ένα «πολύωρο δείπνο» με τον παραγωγό του «American Crime Story» και ότι σήμερα αισθάνεται «προνομιούχα που της δίδεται αυτή η ευκαιρία».

Με πληροφορίες από Independent

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή