ΚΟΣΜΟΣ

Αφγανιστάν: Απίστευτες εικόνες με Ταλιμπάν σε… λούνα παρκ και τραμπολίνο (βίντεο)

Πρωτοφανείς σκηνές με τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας της Ασίας

Αφγανιστάν: Απίστευτες εικόνες με Ταλιμπάν σε… λούνα παρκ και τραμπολίνο (βίντεο)

Θα προκαλούσαν θυμηδία οι εικόνες των Ταλιμπάν που έρχονται από το Αφγανιστάν και τους δείχνουν να έχουν… εισβάλει σε λούνα παρκ και να παίζουν με τα παιδικά παιχνίδια, εάν δεν ήταν τραγική η κατάσταση στο Αφγανιστάν με την επικράτηση των σκοταδιστών που έχουν στα χέρια τους οπλισμό και εξουσία.

Σαν μικρά παιδιά που ανακάλυψαν ένα νέο παιχνίδι, οι ακραίοι Ισλαμιστές που έχουν πια υπό τον έλεγχό τους το Αφγανιστάν μετά την έξοδο των Αμερικανών φαίνονται να παίζουν με τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα στη Χεράτ, πριν καν φτάσουν στην Καμπούλ.

Διαβάστε επίσης

ΝΥΤ: Ο ενταφιασμός του αμερικανικού ονείρου στο Αφγανιστάν

Άλλο βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τους Ταλιμπάν να έχουν ανέβει στα… αλογάκια ενός καρουζέλ και να γυρνούν γύρω-γύρω σαν πεντάχρονα παιδιά.

Αντίστοιχες εικόνες προκύπτουν από το… γυμναστήριο του προεδρικού μεγάρου της Καμπούλ δείχνοντας τους Ταλιμπάν να δοκιμάζουν τα όργανα και τα βάρη, γελώντας και τραβώντας φωτογραφίες. Για να μην πούμε για το τραμπολίνο…

Πρόκειται για τους ανθρώπους που πλέον ελέγχουν μια χώρα η οποία όχι μόνο είναι στο σταυροδρόμι της Μέσης με την Άπω Ανατολή αλλά και ελέγχει μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας παραγωγής ναρκωτικών, που πλέον αναμένεται να κυκλοφορεί σε μεγάλες ποσότητες και χαμηλές τιμές ανά τον κόσμο.