Αυστραλία: Πύθωνας πήγε «για ψώνια» σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Αυστραλία: Πύθωνας πήγε «για ψώνια» σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

«Μόνο στην Αυστραλία!», έγραψε στο Facebook μια χρήστης, η οποία κοινοποίησε βίντεο με το τεράστιο φίδι εντός του σούπερ μάρκετ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας πύθωνας μήκους τριών μέτρων προκάλεσε σοκ στους πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Σίδνεϊ, καθώς εμφανίστηκε πίσω από ράφι με μπαχαρικά, με εκπρόσωπο της αλυσίδας να αναφέρει ότι ήταν ένας «ασυνήθιστος πελάτης που ξεγλίστρησε» μέσα στο κατάστημα.

«Μόνο στην Αυστραλία!», έγραψε στο Facebook μια χρήστης, η οποία κοινοποίησε βίντεο με το τεράστιο φίδι εντός του σούπερ μάρκετ.

Η Χελέινα Άλατι, η οποία επίσης ψώνιζε στο εν λόγω σούπερ μάρκετ, βρισκόταν μπροστά από τα μπαχαρικά όταν ξαφνικά γύρισε το κεφάλι της προς τα δεξιά και είδε τον πύθωνα «μόλις 20 εκατοστά» από το πρόσωπό της. «Ήθελε απλά να πει ένα γεια», δήλωσε η ίδια στον Guardian Αυστραλίας.

«Δεκάδες άνθρωποι πρέπει να πέρασαν από δίπλα του», πρόσθεσε.

Όταν είδαν το φίδι, οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ «αντέδρασαν γρήγορα και ψύχραιμα» προκειμένου να αποκλείσουν το σημείο για την ασφάλεια των πελατών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αλυσίδας.

«Ήμουν τυχερή που εμφανίστηκε σε εμένα», είπε η Άλατι. «Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν πανικοβληθεί».

Η Άλατι, η οποία παλαιότερα ήταν εθελόντρια διασώστης άγριων ζώων και εξοικειωμένη με τα φίδια, βρήκε τον απαραίτητο εξοπλισμό από το σπίτι της που είναι κοντά στο σούπερ μάρκετ, και κατάφερε να απομακρύνει με ασφάλεια το φίδι, το οποίο δεν είναι δηλητηριώδες, αφήνοντάς το αργότερα ελεύθερο σε μια κοντινή θαμνώδη έκταση.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή