Αεροδρόμιο Καμπούλ: «Ολοκληρώθηκε» η γερμανική στρατιωτική επιχείρηση εκκένωσης

Αεροδρόμιο Καμπούλ: «Ολοκληρώθηκε» η γερμανική στρατιωτική επιχείρηση εκκένωσης

Το τελευταίο γερμανικό στρατιωτικό αεροσκάφος έχει αναχωρήσει από την Καμπούλ, ανέφερε η ίδια πηγή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γερμανία ολοκλήρωσε τη στρατιωτική της επιχείρηση εκκένωσης από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπως δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο Reuters πηγή της ασφάλειας. 

Το τελευταίο γερμανικό στρατιωτικό αεροσκάφος έχει αναχωρήσει από την Καμπούλ, ανέφερε η ίδια πηγή, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 13 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ήταν και παιδιά, σκοτώθηκαν ενώ πολλοί φρουροί των Ταλιμπάν τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της αφγανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στους Ταλιμπάν, μεταδίδει το Reuters.

Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών ενδέχεται να είναι και τρεις Αμερικανοί στρατιώτες [Διαβάστε περισσότερα].

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή