Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ελεύθερη να πάρει τον έλεγχο της ζωής της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ελεύθερη να πάρει τον έλεγχο της ζωής της

Ο πατέρας της συμφώνησε στο αίτημά της να τερματίσει την κηδεμονία της κόρης του, την οποία η ίδια περιέγραφε σχεδόν ως ομηρία

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ο Τζέιμι Σπίαρς, πατέρας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπιρς, συμφώνησε τελικά να τερματίσει την κηδεμονία της κόρης του. Αυτή η εξέλιξη έρχεται δύο μήνες αφότου η τραγουδίστρια κατέθεσε δημόσια εναντίον της κηδεμονίας της τα τελευταία 13 χρόνια, περιγράφοντάς την σχεδόν ως ομηρία. 

Σύμφωνα με το CNN, η αλλαγή πλεύσης του Τζέιμι Σπίαρς ήρθε ύστερα από πρόσφατες δηλώσεις της κόρης του. Οπως επισημαίνει στο σχετικό αίτημα ο πατέρας της, «η κ. Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της πίσω, χωρίς τις μπάρες ασφαλείας μιας κηδεμονίας. Θέλει να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με τη δική της ιατρική φροντίδα, αποφασίζοντας πότε, πού και πόσο συχνά θα λάβει θεραπεία. Θέλει να ελέγχει τα χρήματα που έχει κερδίσει από την καριέρα της και να τα ξοδεύει χωρίς επίβλεψη. Θέλει να μπορεί να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί, εάν το επιλέξει. Εν ολίγοις, θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει, χωρίς τους περιορισμούς ενός κηδεμόνα ή κάποιας δικαστικής διαδικασίας».

Η 39χρονη τραγουδίστρια έχει καταφύγει δύο φορές στο δικαστήριο τους τελευταίους μήνες, χαρακτηρίζοντας την κηδεμονία της «καταχρηστική» και ζητώντας την απομάκρυνση του πατέρα της από τον ρόλο του. Οι δικηγόροι του Τζέιμι Σπίαρς δήλωσαν ότι «όπως είπε ο κ. Σπίαρς ξανά και ξανά, το μόνο που θέλει είναι το καλύτερο για την κόρη του. Εάν η κ. Σπίαρς θέλει να τερματίσει την κηδεμονία και πιστεύει ότι μπορεί να διαχειρισθεί τη ζωή της, ο κ. Σπίαρς θεωρεί ότι πρέπει να της δοθεί αυτή η ευκαιρία». 

Ο νέος δικηγόρος της τραγουδίστριας, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δήλωσε στο Associated Press ότι το αίτημα του πατέρα της ήταν μια νίκη και δικαίωση για την ίδια, προσθέτοντας: «Ο κ. Σπίαρς πιστεύει ότι μπορεί να προσπαθήσει να αποφύγει τις ευθύνες και τη Δικαιοσύνη, όπως και να δώσει ένορκη κατάθεση και να απαντήσει σε άλλες αποκαλύψεις. Εκτιμάμε όμως την αλλαγή στάσης του, παρότι δημοσιοποιήθηκε πρώτα στα ΜΜΕ – προτού γνωστοποιηθεί σε δικηγόρο. Θα συνεχίσουμε να διερευνούμε όλες μας τις επιλογές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή