Πούτιν από την καραντίνα: Θα δοκιμαστεί στην πράξη το Sputnik V

Πούτιν από την καραντίνα: Θα δοκιμαστεί στην πράξη το Sputnik V

Όπως έκανε γνωστό, στο κοντινό περιβάλλον του βρέθηκαν μερικοί θετικοί στον κορωνοϊό, εκ των οποίων o ένας είχε εμβολιατεί «αλλά αρκετά αργά και νόσησε τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι « ένα φυσικό πείραμα, το οποίο θα δείξει πως λειτουργεί στην πράξη το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V», ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα, αφότου ήρθε σε επαφή με άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

«Οι τίτλοι αντισωμάτων, με βάση τα γενικά δεδομένα, είναι αρκετά υψηλοί, αλλά θα δούμε πώς αυτό θα φανεί στην πράξη, στη ζωή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με κυβερνητικά στελέχη και την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος «Ενιαία Ρωσία», αναφερόμενος στους λόγους που τον ανάγκασαν να οδηγηθεί σε αυτοαπομόνωση.

Όπως έκανε γνωστό, στο κοντινό περιβάλλον του βρέθηκαν μερικοί θετικοί στον κορωνοϊό, εκ των οποίων o ένας είχε εμβολιατεί «αλλά αρκετά αργά και νόσησε τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του».

«Παραμονές ήμουν μαζί του όλη τη μέρα, σε πολύ κοντινή απόσταση, κατά την διάρκεια όλης της μέρας», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Νωρίτερα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση για κάποιο διάστημα έπειτα από τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων στο περιβάλλον του.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος «χαίρει άκρας υγείας» και ότι υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή