Μπόρις Τζόνσον: «Έχω έξι παιδιά και το απολαμβάνω, αλλάζω πολλές πάνες»

Μπόρις Τζόνσον: «Έχω έξι παιδιά και το απολαμβάνω, αλλάζω πολλές πάνες»

Στην παραδοχή ότι έχει έξι παιδιά, κάτι που απέφευγε μέχρι πρόσφατα να διευκρινίσει, προχώρησε ο Μπόρις Τζόνσον

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παραδοχή ότι έχει έξι παιδιά, κάτι που απέφευγε μέχρι πρόσφατα να διευκρινίσει, προχώρησε ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκπομπή Today του NBC με αφορμή την παρουσία του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο αν είχε έξι παιδιά και απάντησε καταφατικά.

Ο αριθμός των παιδιών του Μπόρις Τζόνσον αποτελούσε για πολλά χρόνια θέμα συζήτησης στη βρετανική πολιτική, αφού με δικαστική απόφαση απαγορευόταν στα ειδησεογραφικά δίκτυα να αναφέρουν πως ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε μία κόρη, από εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε.

Ο Τζόνσον έχει τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, μία κόρη από την εξωσυζυγική σχέση και έναν γιο με τη σύζυγό του Κάρι Τζόνσον, την οποία παντρεύτηκε νωρίτερα φέτος.

Ο Τζόνσον δήλωσε στο NBC ότι είναι «φανταστικό» να έχεις ένα μωρό στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, αλλά ότι επίσης χρειάζεται «πολλή δουλειά».

«Το απολαμβάνω όμως», πρόσθεσε. «Αλλάζω πολλές πάνες».

Τον Αύγουστο, η Κάρι Τζόνσον ανακοίνωσε στο Instagram ότι το ζευγάρι περίμενε ένα δεύτερο παιδί και αποκάλυψε ότι είχε προηγηθεί μία αποβολή.

Ο γιος του ζευγαριού, Γουίλφρεντ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020, λίγο αφότου ο Τζόνσον νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19 τόσο σοβαρά που εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή