ΚΟΣΜΟΣ

Λίντα Εβαντζελίστα: Η μάχη με την κατάθλιψη

Σε ανάρτησή της στο Instagram, το διάσημο μοντέλο των 90’s εξηγεί ότι είχε υποβληθεί σε διαδικασία μείωσης λίπους πριν από πέντε χρόνια, η οποία την έχει αφήσει «μόνιμα παραμορφωμένη» – Γιατί προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Λίντα Εβαντζελίστα: Η μάχη με την κατάθλιψη

H Λίντα Εβαντζελίστα, ένα από τα πλέον περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990, αποκάλυψε γιατί μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ανάρτησή της στο Instagram με τίτλο «The Truth, My Story» (Η Αλήθεια, Η Ιστορία Μου), η 56χρονη Λίντα Εβαντζελίστα εξηγεί ότι είχε υποβληθεί σε διαδικασία μείωσης λίπους CoolSculpting πριν από πέντε χρόνια, η οποία την έχει αφήσει «μόνιμα παραμορφωμένη».

Το supermodel διευκρινίζει: «Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που με έκανε να υποφέρω τα τελευταία πέντε χρόνια. Για τους θαυμαστές μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των μοντέλων στην ηλικία μου συνεχίζεται κανονικά, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία του Zeltiq CoolSculpting, η οποία έκανε το αντίθετο από ό, τι είχε υποσχεθεί. Αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη, ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση. Έγινα αυτό που τα media περιγράφουν… “αγνώριστη”».

View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

 

 

Η Εβαντζελίστα αναφέρει ακόμη ότι δίνει μάχη με την κατάθλιψη: «Έχω αναπτύξει παράδοξη λιπώδη υπερπλασία ή PAH, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν ενημερώθηκα πριν από τις επεμβάσεις. H PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον τρόπο βιοπορισμού μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Στην πορεία, έχω γίνει αντικοινωνική».

Το διάσημο supermodel, το οποίο έκανε μερικές από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του το 2015, κατέληξε: «Με αυτήν την αγωγή, προχωράω για να απαλλαγώ από τη ντροπή και δημοσιοποιώ με την ιστορία μου.Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγαίνω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια με τον εαυτό μου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ