Γκάμπι Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρραβωνιαστικού της από το FBI

Γκάμπι Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αρραβωνιαστικού της από το FBI

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της Γκάμπι Πετίτο, που βρέθηκε νεκρή στο Ουαϊόμιγκ έπειτα από ημέρες που αγνοείτο, εξέδωσε το FBI. 

To ένταλμα κατά του Μπράιαν Λόντρι αφορά «χρήση μη εξουσιοδοτημένων συσκευών», καθώς, όπως τονίζεται, χρησιμοποίησε χρεωστική κάρτα και κωδικό PIN που δεν του ανήκουν, στο διάστημα μεταξύ 30ης Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου. 

Οι αμερικανικές αρχές τον αναζητούν στην περιοχή της Φλόριντα. 

Η σορός της Πετίτο εντοπίστηκε στο Ουαϊόμινγκ την Κυριακή και ταυτοποιήθηκε λίγα 24ωρα αργότερα, με το FBI να αποδίδει τον θάνατό της σε ανρθωποκτονία. 

Το ζευγάρι ταξίδευε στην αμερικανική επικράτεια από τον Ιούλιο, με ένα μικρό φορτηγό. Διαρκώς αναρτούσαν φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια από την περιπέτειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο YouTube υπάρχουν βίντεο που τους δείχνουν να φιλιούνται ευτυχισμένοι και να τρέχουν ανέμελοι σε παραλίες, τα οποία ξεπερνούν τα 2,3 εκατομμύρια θεάσεις. 

Την 1η Σεπτεμβρίου –ένα μήνα από την έναρξη του ταξιδιού τους– ο Λόντρι επέστρεψε μόνος στο σπίτι του στη Φλόριντα με το λευκό φορτηγό του. Δέκα ημέρες αργότερα, οι γονείς της άτυχης γυναίκας δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Την περασμένη Παρασκευή, οι γονείς του Λόντρι ενημέρωσαν τις Αρχές ότι δεν είχαν δει τον γιο τους από την Τρίτη. Οι εντατικές έρευνες με αστυνομικά σκυλιά και drones το Σαββατοκύριακο για ίχνη του άνδρα –σε μια έκταση 100 χιλιάδων στρεμμάτων καταφυγίου άγριας ζωής στη Φλόριντα– δεν απέδωσαν.

Παρότι το τι ακριβώς συνέβη παραμένει άγνωστο –περίπου δύο εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση της Πετίτο, στις 12 Αυγούστου–, η αστυνομία της πόλης Μοάμπ στη νότια Γιούτα είχε κληθεί για πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι. Μάλιστα, βίντεο από την κάμερα που διέθετε ο αστυνομικός ο οποίος χειρίστηκε το συμβάν καταγράφει την Γκάμπι να προσπαθεί να εξηγήσει κλαίγοντας στους αστυνομικούς την κατάσταση της ψυχικής υγείας της. Επίσης τους ενημέρωσε ότι με τον σύντροφό της τσακώνονταν συχνά. Οι αστυνομικοί συνέστησαν στο ζευγάρι να περάσει χώρια το βράδυ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε μετά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή