ΗΠΑ: Τι γυρεύει ένα κοπάδι… γίδες μέσα στην Ατλάντα; (βίντεο)

ΗΠΑ: Τι γυρεύει ένα κοπάδι… γίδες μέσα στην Ατλάντα; (βίντεο)

Χρειάστηκε παρέμβαση των αρχών για την απομάκρυνσή τους πριν προκληθεί κυκλοφοριακό χάος

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν βγήκε σε καλό στους κατοίκους της Ατλάντα η ιδέα να φέρουν ένα κοπάδι… κατσίκια για να καθαρίσουν τα αγριόχορτα σε γειτονιά της μεγαλούπολης του αμερικανικού Νότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ζωντανά τα έφερε ένα σούπερ μάρκετ στη γειτονιά Μπάκχεντ για να… σαρώσουν τη χορταριασμένη αυλή του, αλλά τα κατσίκια που ήρθαν ήταν πολύ περισσότερα από όσα αναμένονταν…

Οι κατσίκες εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την αλλαγή περιβάλλοντος και την προσφορά νέας τροφής, δοκιμάζοντας – χωρίς μεγάλη ευχαρίστηση είναι η αλήθεια – τη βλάστηση σε κήπους και πεζοδρόμια της πόλης της Τζόρτζια.

Παράλληλα έδειξαν την πειθαρχία τους στοιχιζόμενες στο πεζοδρόμιο, όπως φαίνεται στο βίντεο που ταξίδεψε από άκρου εις άκρον στις ΗΠΑ χάρη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Μόνο τον ποδηλατόδρομο δε φάνηκε να σέβονται, μετατρέποντάς τον σε κατσικόδρομο.

Προ του κινδύνου να ξεφύγουν τα αδηφάγα τετράποδα από κάθε έλεγχο μέσα στην πόλη και να προκαλέσουν κυκλοφοριακό χάος, κλήθηκε η ειδική υπηρεσία ελέγχου ζώων και περιόρισε τα ζωντανά απομακρύνοντάς τα με ασφάλεια από την περιοχή Μπάκχεντ.

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε εισβολή των κατσικιών στο γειτονικό εργοστάσιο κορυφαίας εταιρίας παραγωγής αναψυκτικών στην Ατλάντα, διαφορετικά θα γελούσε και το… παρδαλό κατσίκι.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή