Ισπανία – Κορωνοϊός: Αυξάνεται στο 100% η πληρότητα στα ανοιχτά γήπεδα

Ισπανία – Κορωνοϊός: Αυξάνεται στο 100% η πληρότητα στα ανοιχτά γήπεδα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την 1η Οκτωβρίου θα επιτραπεί στους φιλάθλους στην Ισπανία να γεμίζουν πλήρως τα ανοικτά στάδια και γήπεδα, ενώ οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορούν να υποδέχονται το 80% των φιλάθλων, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να τηρούν αποστάσεις 1,5 μέτρου μεταξύ τους και να φορούν μάσκα προστασίας, ενώ θα επιτρέπεται να πίνουν νερό, αλλά όχι να τρώνε ούτε να καπνίζουν.

Υπενθυμίζεται πως προς αύξηση της πληρότητας οδεύει και η Ιταλία, μετά τη χθεσινή θετική γνωμοδότηση της ειδικής συμβουλευτικής επιτροπής επιστημόνων.

Συγκεκριμένα η πληρότητα σε στάδια και ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορεί να φτάσει το 75% του συνόλου, ενώ εκείνη των κλειστών, το 50%. Στα θέατρα, τους κινηματογράφους και τις αίθουσες συναυλιών, θα μπορεί να γεμίζει το 80% των θέσεων σε κλειστούς χώρους και το 100%, όταν πρόκειται για ανοικτούς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή