Βρετανία: Μετριάζονται οι ελλείψεις στα πρατήρια καυσίμων, υποστηρίζουν οι πετρελαϊκές εταιρείες

Βρετανία: Μετριάζονται οι ελλείψεις στα πρατήρια καυσίμων, υποστηρίζουν οι πετρελαϊκές εταιρείες

«Ενώ υπήρχε πάντα αφθονία καυσίμων στα διυλιστήριά μας και τους τερματικούς σταθμούς, τώρα βλέπουμε, επίσης, ενδείξεις ότι η κατάσταση στα πρατήρια άρχισε να βελτιώνεται», σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση των BP, Shell και Esso

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι προμηθευτές καυσίμων τόνισαν πως παρατηρούν ενδείξεις ότι η έλλειψη καυσίμων στα πρατήρια στη Βρετανία αμβλύνεται και αναμένουν τις επόμενες ημέρες η ζήτηση να επιστρέψει στα κανονικά της επίπεδα.

«Ενώ υπήρχε πάντα αφθονία καυσίμων στα διυλιστήριά μας και τους τερματικούς σταθμούς, τώρα βλέπουμε, επίσης, ενδείξεις ότι η κατάσταση στα πρατήρια άρχισε να βελτιώνεται», σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν πετρελαϊκές βιομηχανίες, όπως η BP, η Shell και η Esso της ExxonMobil.

«Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί περαιτέρω τις επόμενες ημέρες και ενθαρρύνουμε τους πάντες να γεμίζουν (το ντεπόζιτο των αυτοκινήτων τους), όπως θα έκαναν υπό κανονικές συνθήκες, προκειμένου να βοηθήσουν η κίνηση στα πρατήρια να επιστρέψει σε κανονικά επίπεδα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή