Ιταλία: «Ναι» από τους ειδικούς για το άνοιγμα των ντίσκο αλλά με μέτρα

Ιταλία: «Ναι» από τους ειδικούς για το άνοιγμα των ντίσκο αλλά με μέτρα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ιταλία, η επιτροπή ειδικών, που συμβουλεύει την κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι, έδωσε το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των κλαμπ και των ντίσκο, αλλά με μέτρα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, η πληρότητα δεν θα μπορεί να ξεπερνά το 35% σε κλειστούς χώρους και το 50% σε ανοικτούς.

Όλοι οι πελάτες των κλαμπ και των ντίσκο, όμως, θα πρέπει να διαθέτουν «πράσινο πάσο εμβολιασμένου», ενώ στους χώρους αυτούς θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ποτήρια μιας χρήσεως, όπως και προστατευτικές μάσκες, με εξαίρεση όταν κάποιος θα βρίσκεται στην πίστα για να χορέψει.

Ο μηχανισμός εξαερισμού του κάθε μαγαζιού, επίσης, δεν θα πρέπει να «ανακυκλώνει» τον ίδιο αέρα, όπως προβλέπεται δηλαδή από τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Τώρα, αναμένεται η σχετική απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης, με αναφορά στην ημερομηνία επαναλειτουργίας των εμπορικών αυτών δραστηριοτήτων.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή