Γεωργία: Κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Μπατούμι

Γεωργία: Κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Μπατούμι

Μεγάλο τμήμα συγκροτήματος διαμερισμάτων στην πόλη Μπατούμι της Γεωργίας κατέρρευσε την Παρασκευή, μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί από τη Γεωργία και τη Ρωσία. Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο τμήμα συγκροτήματος διαμερισμάτων στην πόλη Μπατούμι της Γεωργίας κατέρρευσε σήμερα, Παρασκευή, μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί από τη Γεωργία και τη Ρωσία. Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα.

Ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός της Γεωργίας και το ρωσικό κανάλι RT έδειξαν πλάνα από τη μερική κατάρρευση ενός τουλάχιστον πενταώροφου κτιρίου και τους διασώστες να προσπαθούν με σκάλες να εκκενώσουν τα διπλανά διαμερίσματα.

Παράλληλα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ των οποίων ένα παιδί. Ορισμένα αυτοκίνητα στο σημείο έχουν καλυφθεί από συντρίμμια.

Με πληροφορίες από Reuters

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή