Αναφορές για νέο μπλακ άουτ σε Facebook και Instagram

Αναφορές για νέο μπλακ άουτ σε Facebook και Instagram

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα 24ωρα μετά το μεγαλύτερο μπλάκ άουτ που έχει καταγραφεί ποτέ, το Facebook και η «οικογένεια» εφαρμογών του, συμπεριλαμβανομένου του Instagram και του WhatsApp, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα, σύμφωνα με την πλατφόρμα downdetector.

Σύμφωνα με την καταγραφή αναφορών, χιλιάδες χρήστες σημειώνουν πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφορές για νέο μπλακ άουτ σε Facebook και Instagram-1
Αναφορές Ελλήνων χρηστών

Αναφορές για νέο μπλακ άουτ σε Facebook και Instagram-2
Αναφορές σε διεθνές επίπεδο

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα με το Instagram. Υπήρχαν επίσης πολλές αναφορές για προβλήματα με το Messenger, την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook.

Την ίδια ώρα, οι βρετανικές ιστοσελίδες, mirror, dailystar και express.co.uk αναφέρουν πως τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην εφαρμογή του Instagram από χρήστες κινητών τηλεφώνων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή