Γκάμπι Πετίτο: Στον σύντροφό της ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα

Γκάμπι Πετίτο: Στον σύντροφό της ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα

Τα λείψανα αναγνωρίστηκαν με τη σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Μπράιαν Λόντρι, τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, ανήκουν τα ανθρώπινα λείψανα, που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα, σύμφωνα με το FBI

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν σε ένα μέρος του πάρκου που μέχρι πρόσφατα ήταν κάτω από το νερό, ενώ δεν είναι σαφές πόσο καιρό βρίσκονταν εκεί.

Με ανακοίνωσή του, το FBI ανέφερε ότι τα λείψανα αναγνωρίστηκαν με τη σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, στο σημείο εντοπίστηκαν κόκαλα και ένα κρανίο.

Επίσης, ένα σακίδιο πλάτης και ένα σημειωματάριο, τα οποία βρέθηκαν εκεί κοντά, θεωρείται πως ανήκουν στον ίδιο. Τι περιέχει το σημειωματάριο του Λόντρι; Ο νεαρός αυτοκτόνησε; Οι ερευνητές του FBI θα παραμείνουν στην περιοχή «αναμφίβολα πολλές ημέρες», τόνισε αξιωματούχος.

«Είναι ένα επικίνδυνο έργο για τις ομάδες έρευνας που προχωρούν μέσα σε βάλτους γεμάτους αλιγάτορες και ερπετά», επισήμανε η αστυνομία σχολιάζοντας τις έρευνες για τον Λόντρι.

Ο δικηγόρος των γονιών του Λόντρι, με δήλωσή του, επιβεβαίωσε πως έχουν ενημερωθεί ότι τα οστά είναι του γιου τους. «Δεν έχουμε κανένα άλλο σχόλιο αυτή τη στιγμή», ανέφερε η δήλωση.

Η εξαφάνιση της Πετίτο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον Λόντρι, έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. Η 22χρονη εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου και η σορός της εντοπίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον, στο δυτικό Ουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με ιατροδικαστή, η Πετίτο έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου ο Μπράιαν είχε επιστρέψει μόνος του με το βαν στο Νορθ Πορτ, στην Φλόριντα, όπου το ζευγάρι κατοικούσε στο σπίτι της οικογένειάς του.

Ο Μπράιαν Λόντρι είχε αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της αστυνομίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι αρχές τον είχαν χαρακτηριστεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα» και του είχαν απαγγείλει κατηγορίες για παράνομη χρήση τραπεζικής κάρτας.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή