ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου – Συνεργάζομαι με την αστυνομία

Στην πρώτη του δήλωση προχώρησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust»

alek-mpalntoyin-den-yparchoyn-logia-gia-na-ekfraso-ti-thlipsi-moy-synergazomai-me-tin-astynomia-561552205

Στην πρώτη του δήλωση προχώρησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στο Σάντε Φε της αμερικανικής πολιτείας Νέο Μεξικό.

Διαβάστε ακόμη: Το όπλο του Μπάλντουιν περιείχε μία αλλά πραγματική σφαίρα, αναφέρουν νέα δημοσιεύματα

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και συναδέλφου την οποία θαυμάζαμε. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία προκειμένου να φανεί πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους ήξεραν και αγάπησαν τη Χαλίνα», έγραψε ο Άλεκ Μπάλντουιν στο Twitter.

 

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατος της Χάτσινς οφείλεται σε «ατύχημα» με ένα όπλο που θα έπρεπε να ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Η έρευνα συνεχίζεται και μέχρι στιγμής δεν έχουν ασκηθεί διώξεις, διευκρίνισε το γραφείο του σερίφη.

Ο Μπόλντουιν κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία και αποχώρησε αμέσως μετά, χωρίς να του ασκηθεί δίωξη και χωρίς να γίνει καμία σύλληψη, σύμφωνα με τον Χουάν Ρίος, εκπρόσωπο του σερίφη.