Καμηλοπάρδαλη πάλεψε με λιοντάρια και νίκησε (βίντεο)

Καμηλοπάρδαλη πάλεψε με λιοντάρια και νίκησε (βίντεο)

Επί πέντε ώρες προσπαθούν τα λιοντάρια που πρωταγωνιστούν στο βίντεο να καταβάλουν την αντίσταση μίας καμηλοπάρδαλης, η οποία ωστόσο στο τέλος βγήκε νικήτρια, κατορθώνοντας να διασωθεί

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί πέντε ώρες προσπαθούν τα λιοντάρια που πρωταγωνιστούν στο βίντεο να καταβάλουν την αντίσταση μίας καμηλοπάρδαλης, η οποία ωστόσο στο τέλος βγήκε νικήτρια, κατορθώνοντας να διασωθεί.

Στο βίντεο που κατεγράφη σε πάρκο της Νότιας Αφρικής -και το οποίο δημοσιεύθηκε το 2019 στη σελίδα Latests Sightings στο YouTube- τα λιοντάρια εμφανίζονται αρχικά να εντοπίζουν και εν συνεχεία, με υπομονή, να προσεγγίζουν την καμηλοπάρδαλη.

Ένα από τα λιοντάρια ανέβηκε στη ράχη της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αγέλης άρχισαν να δαγκώνουν την καμηλοπάρδαλη στα πόδια, επιχειρώντας να τη ρίξουν στο έδαφος.

Αν και βρέθηκε… με την πλάτη στον τοίχο, η καμηλοπάρδαλη άντεξε επί πέντε ώρες, καταφέροντας τελικά να απαλλαγεί από τα λιοντάρια, τα οποία εγκατέλειψαν την προσπάθεια για να αναζητήσουν άλλο θήραμα.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή