Κάβαλο: Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι

Κάβαλο: Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι

Ο 21χρονος Αυστραλός ποδοσφαιριστής έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου που δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αυστραλός αριστερός μπακ της Adelaide United, Τζος Κάβαλο, έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου που δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών με τίτλο «η αλήθεια του Τζος», το οποίο αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του στο Τwitter, ο Κάβαλο ανοίγεται για πρώτη φορά και δηλώνει πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να μιλήσει ανοικτά για αυτό.

«Επιτέλους νιώθω άνετα. Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι. Μέχρι σήμερα ζούσα μια διπλή ζωή. Έκρυβα αυτό που πραγματικά είμαι. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο να μπορώ να το πω, όμως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ με την απόφαση που πήρα, να το δημοσιοποιήσω. Εδώ και έξι χρόνια πολεμούσα τη σεξουαλικότητά μου, όμως πλέον αυτό σταματάει. Μεγαλώνοντας κρυβόμουν και φοβόμουν πως θα ήμουν ντροπιασμένος. Μεγάλωσα και ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι…», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή