Από το νοσοκομείο στο τιμόνι η βασίλισσα Ελισάβετ – Η βόλτα γύρω από το Κάστρο του Ουίνδσορ

Από το νοσοκομείο στο τιμόνι η βασίλισσα Ελισάβετ – Η βόλτα γύρω από το Κάστρο του Ουίνδσορ

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η 95χρονη μονάρχης εμφανίζεται να φορά μαντίλι στο κεφάλι καθώς και γυαλιά ηλίου, ενώ βρίσκεται πίσω από το τιμόνι

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας, στην οποία έχει γίνει σύσταση από τους γιατρούς της να απέχει για δύο εβδομάδες από τα βασιλικά της καθήκοντα προκειμένου να ξεκουραστεί, απαθανατίστηκε σήμερα Δευτέρα να οδηγεί γύρω από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η 95χρονη μονάρχης εμφανίζεται να φορά μαντίλι στο κεφάλι καθώς και γυαλιά ηλίου, ενώ βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Τον περασμένο μήνα, η Ελισάβετ αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες υποχρεώσεις της και να περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο, εξαιτίας ασθένειας, η οποία ωστόσο δεν σχετιζόταν με την Covid-19. Πρόκειται για την πρώτη φορά εδώ και χρόνια που παρέμεινε για μια ολόκληρη νύχτα στο νοσοκομείο.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε ότι οι γιατροί της την έχουν συμβουλεύσει να ξεκουραστεί και να αποφύγει τις επίσημες επισκέψεις για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη δεξίωση για τη σηματοδότηση της έναρξης της Συνόδου COP26 του ΟΗΕ με αντικείμενο την κλιματική αλλαγή.

Η βασίλισσα, η οποία είναι γνωστή για την καλή κατάσταση της υγείας της, έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από διαδικτυακές ακροάσεις, στις οποίες φάνηκε καλά και ευδιάθετη, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός που μίλησε μαζί της την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι βρισκόταν «σε πολύ καλή φόρμα».

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή