ΗΠΑ: Απελπισμένος κλέφτης φορτηγού βουτά από γέφυρα (βίντεο)

ΗΠΑ: Απελπισμένος κλέφτης φορτηγού βουτά από γέφυρα (βίντεο)

Σαν σε σκηνή από ταινία, έπεσε στο ποτάμι, από όπου και τον ψάρεψαν εύκολα οι αστυνομικοί

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προ αδιεξόδου βρέθηκε κλέφτης οχήματος στη Φλόριντα των ΗΠΑ, υπό την πίεση της αστυνομίας που τον κυνηγούσε, και επέλεξε να αφήσει το όχημα και να βουτήξει από τη γέφυρα που βρισκόταν, στο ποτάμι, όπου και τον… ψάρεψαν οι αρχές.

Δε φάνηκε να είναι και στα καλύτερά του στο τιμόνι του μικρού φορτηγού που έκλεψε όταν η αστυνομία βρέθηκε στο κατόπι του. Προοδευτικά έχανε τον έλεγχο του οχήματος, τράκαρε στα κάγκελα που βρίσκονται στις πλαγιές της γέφυρας στη Λι Κάουντι, και όταν το φορτηγό ουσιαστικά αχρηστεύτηκε, πήρε τη… μεγάλη απόφαση.

Κατέβηκε από το όχημα και έτρεξε προς τα κάγκελα. Σαν σε σκηνή από ταινία καταδίωξης, τα καβάλησε και σάλταρε στο κενό, με το ποτάμι να τον περιμένει πολλά μέτρα παρακάτω.

Όταν το ποτάμι τον υποδέχθηκε στην αγκαλιά του, ο κλέφτης δεν φάνηκε να δρέπει δάφνες πρωταθλητή της κολύμβησης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον… αλιεύει και να τον συλλαμβάνει.

Η σωματική του κατάσταση βεβαίως απαίτησε νοσηλεία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί φρουρούμενος σε νοσοκομείο. Όσο για την πνευματική του κατάσταση, αυτή ακόμη παραμένει υπό έρευνα…

Πηγή: ΑBC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή