Κατ. Σακελλαροπούλου: Ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Κατ. Σακελλαροπούλου: Ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επικοινώνησε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά μετά την επέμβαση για τοποθέτηση στεντ στην οποία υπεβλήθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ΠτΔ ευχήθηκε στον κ.κ. Βαρθολομαίο «ταχεία ανάρρωση μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και εξέφρασε την προσδοκία της να τον συναντήσει σύντομα στην Αθήνα».

Από την πλαευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης την ευχαρίστησε για τις ευχές και ανέφερε ότι προσβλέπει στην προσεχή συνάντησή τους.    

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τετάρτης ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας υποβλήθηκε με επιτυχία σε τοποθέτηση στεντ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάτταν και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Από το περιβάλλον του κ. Βαρθολομαίου διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει ανησυχία, ότι πρόκειται για πρόβλημα που o ίδιος το γνώριζε και ότι το στεντ επρόκειτο κάποια στιγμή να τοποθετηθεί. Ήταν ευκαιρία λοιπόν, όπως αναφέρουν, μιας και βρίσκεται στη Νέα Υόρκη να αντιμετωπιστεί εκεί αυτό το πρόβλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή