Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Κερκ Ντάγκλας

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Κερκ Ντάγκλας

Η Λάνα Γουντ υποστηρίζει στο βιβλίο της ότι ο ηθοποιός κακοποίησε σεξουαλικά την αδελφή της, Νάταλι, το 1955.

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Κερκ Ντάγκλας έπεσε σε νεαρή ηλικία η ηθοποιός Νάταλι Γουντ, σύμφωνα με βιβλίο της αδελφής της, που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα. Η αδελφή της Γουντ αποκαλύπτει ότι ο Ντάγκλας επιτέθηκε στη 17χρονη τότε Νάταλι Γουντ το καλοκαίρι του 1955, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας «The Searchers». Η Λάνα Γουντ εξηγεί στο βιβλίο της ότι η μητέρα της Γουντ, Μαρία Ζαχαρένκο, κανόνισε συνάντηση της νεαρής ηθοποιού με τον Κερκ Ντάγκλας στο φημισμένο ξενοδοχείο Μαρμόν του Χόλιγουντ, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τη σταδιοδρομία της νεαρής αλλά ταλαντούχου ηθοποιού.

Ο Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος βρισκόταν στην τρίτη δεκαετία της ζωής του, είχε αποκτήσει ήδη μεγάλη φήμη χάρη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες «Σπάρτακος» και «Μονομαχία στο ΟΚ Κοράλ», μεταξύ άλλων. «Περιμέναμε τη Νάταλι στο αυτοκίνητο. Αργησε πολύ να βγει από το ξενοδοχείο και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο, έκλεισε με δύναμη την πόρτα», γράφει η αδελφή της Γουντ. «Η όψη της είχε αλλάξει και τα μαλλιά της ήταν αναστατωμένα. Ηταν πολύ θυμωμένη και αυτή και η μητέρα μου άρχισαν να μιλούν χαμηλόφωνα μεταξύ τους. Δεν μπορούσα να ακούσω καλά τι έλεγαν, αλλά κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί στην αδελφή μου και θεώρησαν ότι ήμουν πολύ μικρή για να καταλάβω», αναφέρει στο βιβλίο της η Λάνα Γουντ.

Η Νάταλι και η μητέρα της συμφώνησαν ότι μια δημόσια καταγγελία του περιστατικού θα κατέστρεφε τη σταδιοδρομία της νεαρής ηθοποιού. Η Λάνα Γουντ έμαθε για την κακοποίηση χρόνια αργότερα, με την αδελφή της να αποφεύγει να περιγράψει με ακρίβεια τι είχε συμβεί, για να πει μόνο: «Μου έκανε κακό, Λάνα». Ο Ντάγκλας πέθανε το 2020 σε ηλικία 103 ετών. Οι φήμες για τον βιασμό της στα χέρια του Κερκ Ντάγκλας κυκλοφορούσαν επίμονα εδώ και δεκαετίες, ενώ αμέσως μετά τον θάνατο του Ντάγκλας, το όνομα της Γουντ φιγουράριζε δίπλα στο δικό του στις «τάσεις» της εφαρμογής Twitter.

Ο γιος του Κερκ, Μάικλ Ντάγκλας, εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω του ατζέντη του, στην οποία έλεγε: «Ας αναπαυθούν και οι δύο εν ειρήνη».
Η Νάταλι Γουντ σκοτώθηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες τον Νοέμβριο του 1981. Η ηθοποιός βρέθηκε πνιγμένη κατά τη διάρκεια ιστιοπλοϊκής εκδρομής με το σύζυγό της, τον ηθοποιό Ρόμπερτ Βάγκνερ, στα ανοικτά της νήσου Καταλίνα της νότιας Καλιφόρνιας. Η Λάνα Γουντ θεωρεί ότι ο Ουάγκνερ σκότωσε την αδελφή της, με την αστυνομία του Λος Αντζελες να ανακοινώνει το 2018 ότι θεωρεί τον ηθοποιό ύποπτο για 
τον θάνατο της Γουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή