ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: 47χρονος δολοφόνησε σύζυγο, πεθερά και τα δυο του παιδιά και μετά αυτοκτόνησε

Ιταλία: 47χρονος δολοφόνησε σύζυγο, πεθερά και τα δυο του παιδιά και μετά αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, ο δολοφόνος και αυτόχειρας που σήμερα στέρησε την ζωή από την πεθερά του, την πρώην σύντροφό του και τα δυο τους παιδιά, δυο και πέντε ετών, είχε χωρίσει σχετικά πρόσφατα. 

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αρχικά είχαν μεταδώσει ότι ο δράστης ήταν μαροκινής καταγωγής, αλλά στη συνέχεια εξακριβώθηκε οτι πρόκειται για έναν Τυνήσιο και ότι το όνομά του είναι Ναμπίλ Ντάχρι. 

Ο άνδρας συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας για να βλέπει τα δυο μικρά παιδιά τους. Από το δολοφονικό «αμόκ» του, σώθηκε μόνον η μεγαλύτερη κόρη της πρώην συντρόφου του, 16 ετών. 

«Ο Ναμπίλ δεν αποδέχθηκε το ότι η σχέση αυτή αποτελούσε παρελθόν» δήλωσε μια περίοικος σε δημοσιογράφους. Κατά τα φαινόμενα το περιστατικό πρόκειται για μια ακόμη ιστορία οικογενειακής βίας, η οποία εξελίχθηκε σε τραγωδία. Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης ότι μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διαπράχθηκε το πολλαπλό έγκλημα, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν φρικιαστική. 

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με τον Τύπο, είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του και στην μητέρα της.  

Η τραγωδία αυτή έλαβε χώρα μόλις μια ημέρα μετά το τραγικό συμβάν της Βετράλα, λίγο έξω από την Ρώμη, όπου ένας άνδρας 48 ετών με κορωνοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, όπου δολοφόνησε το δεκάχρονο παιδί του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο δράστης, εις βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα με δικαστική απόφαση λόγω βίαιων πράξεων κατά της οικογένειάς του, ήθελε να εκδικηθεί την σύζυγό του.