Βρετανός υπ. Υγείας: Έπεισε on camera δημοσιογράφο να κάνει την τρίτη δόση (βίντεο)

Βρετανός υπ. Υγείας: Έπεισε on camera δημοσιογράφο να κάνει την τρίτη δόση (βίντεο)

Μια απίστευτη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του Sky News, με τον Βρετανό υπ. Υγείας να πείθει 64χρονο δημοσιογράφο να κάνει επιτόπου την ενισχυτική δόση του εμβολίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια απίστευτη στιγμή κατέγραψε η κάμερα του Sky News στη Βρετανία, με τον υπουργό Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ να πείθει τον επικεφαλής πολιτικό ανταποκριτή του δικτύου, Τζον Κρεγκ, να κάνει επιτόπου την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19, τη στιγμή που οι δυο τους ετοιμάζονταν για μια συνέντευξη στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου του St Thomas.

«Έχετε κάνει την ενισχυτική δόση, ή ακόμα;», ρώτησε ο Τζάβιντ τον δημοσιογράφο.

«Όχι, είμαι 64 και ακόμη δεν την έχω κάνει», απάντησε εκείνος.

«Δεν την έχετε κάνει; Γιατί όχι;», συνέχισε ο Βρετανός υπουργός Υγείας.

«Εν μέρει, επειδή κόλλησα Covid στις ενδιάμεσες εκλογές του Hartlepool. Και δεν είχα κάνει τη δεύτερη [δόση] μέχρι τις 14 Ιουνίου», εξήγησε ο Κρεγκ. «Έτσι, σύμφωνα με τον κανόνα των έξι μηνών, θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου».

«Ναι αλλά σύμφωνα με τον καινούργιο κανονισμό, θα είστε εντάξει», είπε μεταξύ άλλων ο Τζάβιντ. «Απλά μπείτε και κάντε το, μου το υπόσχεστε; Θέλετε να έρθω μαζί σας;», τον ρώτησε και αφού ο δημοσιογράφος αποδέχθηκε την πρόταση, προχώρησαν μαζί προς το εμβολιαστικό κέντρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή