Ολλανδία – «The Voice»: Διεκόπη η προβολή της εκπομπής λόγω σκανδάλου #metoo

Ολλανδία – «The Voice»: Διεκόπη η προβολή της εκπομπής λόγω σκανδάλου #metoo

Η ολλανδική έκδοση του τηλεοπτικού διαγωνισμού ταλέντων «The Voice» διεκόπη έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ακόμη και από διασημότητες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ολλανδική έκδοση του τηλεοπτικού διαγωνισμού ταλέντων «The Voice» διεκόπη έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ακόμη και από διασημότητες.

Το σκάνδαλο απειλεί και άλλες προσωπικότητες των ολλανδικών μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, στην πρώτη μεγάλη υπόθεση που σχετίζεται με το #MeToo στην Ολλανδία, περίπου τέσσερα χρόνια αφότου ξεκίνησε το παγκόσμιο κίνημα.

Εισαγγελείς δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters πως δύο μάρτυρες υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία για «αδικήματα απρεπούς συμπεριφοράς» που σχετίζονται με το τηλεοπτικό σόου.

Ο δικηγόρος του Ali B., ενός εκ των διασημότερων ράπερ στην Ολλανδία και επί σειρά ετών κόουτς στο ολλανδικό «The Voice», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANP ότι υποβλήθηκαν στην αστυνομία δύο αναφορές σε βάρος του πελάτη του. «Ο Ali B. αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε κάτι παράνομο», ανέφερε.

Η επομπή «The Voice» είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πλέον δημοφιλή σόου στην ολλανδική τηλεόραση.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή